" Watersporten, het is mijn passie voor bijna 30 jaar ... Ik hoop het aan u door te geven tijdens uw bezoek aan Espace Fun! "

Laurent Hubeaux

Contact

L'Espace Fun

Rue du Bois du Four, SN
6440 Froid-Chapelle
Bedrijfsnummer
BE 0 880 630 435
BNP-Paribas Fortis
BE31 001-4846681-55
Ik ben je de hele dag op je gemak, maar ik neem helaas niet altijd op zoals ik je telefoontjes zou willen. Ik raad u aan om bij voorkeur contact met mij op te nemen via sms of e-mail.
Laurent Hubeaux

Toegang

Te voet, richting het meer, steek het vakantiedorp (Landal) over door de centrale steeg, om het zandstrand en het Paviljoen van het strand te bereiken met zijn voetgangersbrug met uitzicht op het meer (kenmerkend bord) ... U bent gearriveerd Leuke ruimte.

Openingstijden

Nautische activiteiten Food & Drink
April*
10h - 18u
10h - 18u
Mei / Juni*
10 - 18u
10 - 20u
Zaterdags tot 23u
Juli / August
10 - 19u
10 - 20u
Zaterdags tot 23u
Sept. / Okt.*
10 - 18u
10 - 18u
* Buiten de zomerperiode, tijdens de week, worden de activiteiten en het eten en drinken gemaakt op reservatie via sms of e-mail.

Andere vragen ?

    We konden halaas niet aan al uw vragen beantwoorden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, en we zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

    Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat de ingevoerde informatie zal worden gebruikt zodat ik opnieuw contact met u kan opnemen in verband met dit verzoek om een ​​offerte of informatie en de commerciële relatie die hieruit zou kunnen voortvloeien.

    Espace Fun collecte ces informations afin de traiter uniquement votre demande de renseignement(s), de devis ou la relation commerciale qui en découle. Elles sont conservées 3 ans et ne sont pas communiquées à des tiers. Pour exercer votre droit d'accès, de modification et de suppression des données vous concernant, vous pouvez soit utiliser ce formulaire en le précisant dans votre question soit écrire à info@espacefun.be à l'attention de Laurent Hubeaux.

    Op zoek naar werk?

    We zoeken regelmatig gemotiveerde mensen om ons te helpen in de zomer. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie op: